About

Classic Car Club

Om oss!

 

 

 

Formålet med klubben!

Classic Car Club ønsker å fremme interessen for og bevaring av eldre og unike kjøretøyer og å skape et godt miljø rundt disse.

Classic Car Club er først og fremst en klubb for de som ikke har en mulighet eller ikke har lyst til å bli medlem i en vanlig merkebilklubb.

Classic Car Club åpner muligheten for alle de som har et unikt kjøretøy eller bare har et ønske om å tilhøre en klubb som ikke er merkefiksert. Classic Car Club vektlegger det sosiale og den positive entusiasmen rundt bevaring av veterankjøretøyer generelt!

 

 

 

Classic Car Club

Ble etablert i 2008, av og for interessen for bevaring av classiske kjøretøy, og har så langt fått medlemmer med både unike kjøretøy, litt sære og rare kjøretøy til de mer normale veteranbilene.

Klubben fungerer som et sosialt møtested uten en alt for høy sigarføring eller andre spesielle krav til medlemmene!

Restaurering og vedlikehold av bevaringsverdige kjøretøy er hovedinteressen for alle klubbens medlemmer.

Utveksling av kunskap og erfaringer er naturlig innad i klubben, men det blir også leid inn ekspertise fra inn og utland for å holde kurs/ foredrag for klubbmedlemmer. Entusiasmen og sammholdet i klubben er også unikt i denne sammenheng.

Medlemsfordeler

 

 

 

Classic Car Club medlemmer har tilgang til en stor garasje med spesialutstyr/verktøy i tillegg til spesielle biler, varebiler og hengere.

 

Classic Car Club har leid en stor garasje i Oslo, som fungerer som et sosialt tilholdsted for medlemmene, samtidig som de har mulighet for å reparere og/eller restaurere sitt kjøretøy her.

Tilgang til garasjen og alt av utstyr/verktøy er forbeholdt medlemmer. Medlemmene dekker i felleskap utgifter til garasje og strøm osv. Medlemmer kan i utgangspunktet ikke benytte garasjen til reparasjon av sine privatbiler.

 

Classic Car Club har i tillegg tilgang på lokaler i Oslo sentrum, som kan benyttes til klubbarangementer eller leies ut til medlemmenes private arangementer.

 

 

 

Ta kontakt for info om muligheten for medlemskap i Classic Car Club, post@classiccarclub.no

Classic Car Club's utleie!

 

- Øltruck med kjøler og øltappekran ut fra tønnen.

- Bartruck med øltappetårn, innredet som en "Bar", men kan også benyttes som vanlig cafe!

- Foodtruck/ BBQ truck med grill og tappetårn, har åpen løsning der en serverer stående utenfor bilen.

Copyright © 2008 Classic Car Club